00 31 (0)6-53 92 99 96 hielke@onestoconstruction.nl

Agrarisch / melkveehouderij

Agrarisch / Melkveehouderij

Onesto Construction BV te Surhuisterveen is gespecialiseerd in het fabriceren en monteren van staalconstructies en wisselsystemen ten behoeve van de melkput van melkveebedrijven.

Geschikt voor alle melksystemen

Wij richten onze expertise op het efficiƫnt en ergonomisch werken in de melkput. Onze innovatieve oplossingen voor de inrichting van de melkput zijn nauwkeurig afgestemd op de melksystemen van de meeste dealers. Naast gestandaardiseerde constructie-oplossingen leveren we waar nodig maatwerk. Bij de verbouw of nieuwbouw van uw melkput denken we graag mee over het ontwerp.

Robuust en diervriendelijk

Onze producten kunnen tegen een stootje. Ze worden vervaardigd van robuuste, hoogwaardige materialen als thermisch verzinkt staal en RVS. Waar nodig worden RVS bevestigingsmaterialen gebruikt. Wij hechten bovendien veel belang aan het welzijn van de dieren. Onze constructies worden afgerond en ontdaan van scherpe randen en hoeken zodat koeien zich comfortabel kunnen bewegen in de melkput.

U kunt bij ons terecht voor:

Advies op maat

Wilt u meer informatie over onze producten of advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 00 31 (0)512 - 366939.

Of vul onderstaand contact formulier in. U ontvangt zo snel mogelijk onze reactie op uw bericht.

15 + 3 =