00 31 (0)6-53 92 99 96 hielke@onestoconstruction.nl

Opdrijfsysteem Aumento

Opdrijfhek Aumento

Onesto Contructions vof ontwikkelt, produceert en monteert twee verschillende types opdrijfsystemen voor melkstallen: Aumento type Hy (hydrauliek) en het eenvoudiger opdrijfhek Aumento type Avanti.

Opdrijfhek Onesto_Aumento
Aumento Opdrijfsystemen zijn met zorg ontwikkeld voor een vlotte, diervriendelijke doorstroming van de koeien naar de melkstal. Dankzij een opdrijfsysteem kan het melkproces zonder onderbreking verlopen.

Opdrijfhek Aumento type Hy

Opdrijfhek Aumento type HY is een robuust, thermisch verzinkt en hydraulisch aangestuurd opdrijfsysteem. Waar nodig worden RVS bevestigingsmiddelen gebruikt.

Opdrijfhek Aumento type HY heeft een standaard hoogte waar mensen gemakkelijk onderdoor kunnen lopen. De breedte wordt op maat voor de wachtruimte gemaakt. Hierdoor is het opdrijfhek Aumento HY toepasbaar in vrijwel elke stal.

Opdrijfhek Aumento HY

Uitgebreid besturingssysteem

Het Opdrijfhek Aumento type HY heeft uitgebreide besturingsmogelijkheden. Wij stellen het besturingssysteem ter plaatse naar uw voorkeuren in. U kunt ervoor kiezen om alle koeien in één keer of per groep naar de wachtruimte te geleiden. Bij een groepsgewijze opdrijving wordt de eerste groep koeien de melkstal ingedreven. Vervolgens gaat het hek horizontaal omhoog, over de wachtruimte heen naar achteren en zakt voorzichtig achter de volgende groep koeien. Het systeem is zowel handmatig als met koeherkenning in te stellen.

Wanneer de wachtruimte wordt afgescheiden door een muur, dan kan er te weinig ruimte zijn om het hek in één keer achter de koeien te laten zakken. Wij stellen het systeem dan zo voor u in, dat het hek trapsgewijs zakt en daarmee de koeien als het ware voorzichtig scheppend opdrijft.

Opdrijfhek Aumento HY met mestschuif

Opdrijfhek Aumento type Hy kan optioneel worden uitgevoerd met een mestschuif voor het reinigen van de wachtruimte.

Aumento met mestschuif

Opdrijfhek voor draaistallen

Opdrijfhek Aumento type HY is uitermate geschikt voor toepassing in draaistallen. Het bevordert de doorstroming van de koeien in de vaak grote wachtruimtes en draagt daardoor bij aan een vlot en efficiënt melkproces.

Opdrijfhek voor draaistal

Opdrijfhek Avanti

Het opdrijfsysteem Aumento type Avanti is een eenvoudig maar degelijk opdrijfhek. Het hek wordt elektrisch aangestuurd. Het aluminium frame hangt aan twee staaldraden en heeft de mogelijkheid om zowel vooruit en achteruit, als op en neer te bewegen.

Opdrijfhek Avanti

Advies op maat

Wilt u meer informatie over onze producten of advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 00 31 (0)512 - 366939.

Of vul onderstaand contact formulier in. U ontvangt zo snel mogelijk onze reactie op uw bericht.

8 + 15 =