00 31 (0)6-53 92 99 96 hielke@onestoconstruction.nl

Beweegbare vloer Fondo Mobile

Beweegbare vloer Fondo Mobile

Voor een ergonomische houding tijdens het melken adviseren wij onze beweegbare melkputvloer Fondo Mobile. De Fondo Mobile is hydraulisch, traploos verstelbaar en kan de afstand tot de putrand met 20 cm verlagen of verhogen. Het systeem kan worden aangesloten op het aggregaat van het hydraulisch aangestuurd wisselsysteem Onesto Hydro.

Een ingebouwd veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de vloer uitsluitend versteld kan worden door de bedieningsknop ingedrukt te houden. De roosters en het frame zijn thermisch verzinkt en waar nodig worden RVS bevestigingsmiddelen gebruikt.

Beweegbare melkputvloer: stabiel en op maat gemaakt

De beweegbare melkputvloer Fondo Mobile wordt op maat gemaakt en past dus in elke melkput.  Met de Fondo Mobile biedt Onesto Construction vof een van de meest stabiele beweegbare vloeren op de markt. De beweegbare vloer dankt zijn stabiliteit aan de zorgvuldig geplaatste en afgestelde cilinders onder de vloer. Tijdens het melken of het lopen merkt u niet dat u op zich op een beweegbare vloer bevindt. Deze comfortabele vloer wordt dankzij speciale roosters niet glad en is goed schoon te houden.

Fondo Mobile Blauw

Fondo Mobile Groen

Materiaal en kleur

De roosters en het frame zijn thermisch verzinkt en waar nodig worden RVS bevestigingsmiddelen gebruikt. De beweegbare melkputvloer Fondo Mobile is leverbaar in diverse kleuren.

Draaistal met beweegbare melkputvloer

De beweegbare melkputvloer is ook geschikt voor draaistallen. Bij draaistallen worden de zijkanten van de melkputvloer afgewerkt met RVS zijplaten. Hiermee wordt de ruimte onder de vloer, die bij het verstellen ontstaat, afgeschermd.

Draaistal met Fondo Mobile

Fondo Mobile Aggregaat

Dubbele beweegbare vloer voor meerdere melkers

Wanneer u met meerder melkers tegelijk werkt, adviseren wij de dubbele beweegbare vloer. Deze vloer bestaat uit twee afzonderlijk van elkaar te verstellen vloeren. Zo kan elke melker op zijn eigen  optimale ergonomische hoogte melken.

Dubbele beweegbare vloer Fondo Moblie

Advies op maat

Wilt u meer informatie over onze producten of advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 00 31 (0)512 - 366939.

Of vul onderstaand contact formulier in. U ontvangt zo snel mogelijk onze reactie op uw bericht.

2 + 9 =