00 31 (0)6-53 92 99 96 hielke@onestoconstruction.nl

Onesto Wisselsysteem zij aan zij

Zij aan zij wisselsystemen

Onesto Construction vof ontwerpt, produceert en monteert zij aan zij wisselsystemen. Deze systemen worden voortdurend doorontwikkeld volgens de nieuwste inzichten en innovaties. De producten worden vervaardigd van robuuste, hoogwaardige materialen als thermisch verzinkt staal en RVS. Waar nodig worden RVS bevestigingsmaterialen gebruikt.

Onesto V Hydro 2x20V

Hydraulisch of pneumatisch aangestuurd

Onesto Wisselsystemen worden naar keuze hydraulisch (type Onesto Hydro) of pneumatisch (type Onesto Compres) aangestuurd.

Tip: Wanneer u een beweegbare melkputvloer overweegt, adviseren wij deze te combineren met de Onesto Hydro. Onze beweegbare melkputvloeren worden standaard hydraulisch aangestuurd en kan worden aangesloten op het aggregaat voor van het wisselsysteem.

Voerbak optioneel

Zowel de Onesto Hydro als de Onesto Compres kunnen optioneel met RVS voerbak worden geleverd. Dit type wordt aangeduid met de letter V. De RVS voerbakken zijn standaard voorzien van RVS beugels om te voorkomen dat de koe bij de naast gelegen voerbakken kan komen.

Onesto Hydro

  • Geen compressor nodig
  • Energiezuiniger t.o.v. pneumatisch wisselsysteem; neemt alleen stroom bij gebruik
  • Produceert weinig geluid
  • Loopt soepel en gelijkmatig
  • Veilig bij weerstand
  • Optioneel leverbaar met voerbak

Onesto Hydro V (met voerbak)

Onesto Compres

  • Goedkoper in aanschaf t.o.v. hydraulisch wisselsysteem
  • Kan gebruik maken van reeds aanwezige compressor
  • Snelle montagetijd
  • Optioneel leverbaar met voerbak

Onesto Compres

Voorhek vast op wisselsysteem

Goed doordacht, comfortabel wisselsysteem

Het ontwerp van Onesto de wisselsystemen draagt bij aan het comfort van de dieren. Wij gebruiken bijvoorbeeld uitsluitend afgeronde buizen en voorkomen scherpe randen en hoeken. De koeien staan rustig tijdens het melken. Minder stress betekent vaak een hogere melkproductie. Tijdens het wisselen kunnen de koeien goed doorlopen. Het frame draait weg naar de wand, waardoor de meest ideale ruimte ontstaat voor het uitlopen. In dit goed doordacht systeem kunnen de koeien elkaar gemakkelijk passeren.

Voorhek vast op wisselsysteem

Het voorhek zit standaard vast gemonteerd op het Onesto zij aan zij wisselsysteem. Het hek draait mee omhoog en behoeft daardoor geen eigen aansturing.

Onesto Compres V (met voerbak)

Driepunts inloophek

Het Onesto Wisselsysteem is standaard voorzien van een driepunts inloophek. Dit inloophek zorgt op een comfortabele wijze voor een optimale positionering van de laatste koe. Daarnaast creƫert een driepunts inloophek een ideale aanlooptrechter voor het optimaal functioneren van de koeherkenning antenne.

Driepunts inloophek

Tip: Wilt u een driepunts inloophek plaatsen, dan adviseren wij u daar bij de (ver)bouw al rekening mee te houden.

Advies op maat

Wilt u meer informatie over onze producten of advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 00 31 (0)512 - 366939.

Of vul onderstaand contact formulier in. U ontvangt zo snel mogelijk onze reactie op uw bericht.

14 + 3 =