00 31 (0)6-53 92 99 96 hielke@onestoconstruction.nl

Over Onesto

Over Onesto Construction vof

Onesto Construction vof is een constructiebedrijf gespecialiseerd in het fabriceren en monteren van de staalconstructies en wisselsystemen ten behoeve van de melkput van melkveebedrijven.

Samenwerking Lasmotec Products vof

De oprichting van Onesto Construction vof is ontstaan uit de samenwerking tussen Lasmotec Products BV en Lasbedrijf H. Meijer. Een unieke samenwerking waarbinnen kennis, ervaring en mankracht worden gedeeld. Dankzij deze samenwerking zijn beide bedrijven in staat gezamenlijk grote projecten te realiseren. Daarnaast richten beide bedrijven zich op hun zijn eigen specialisme. De samenwerking vindt plaats onder één dak, in de gekoppelde productiehallen te Surhuisterveen.

Werkzaamheden in binnen- en buitenland

Binnen de Nederlandse markt voor melkstalinrichting werkt Onesto Construction vof veelal in opdracht voor melkmachinedealers. In het buitenland, met name in Oost-Europa, verzorgt Onesto Construction vof de complete inrichting van de melkveehouderij. Van de melkinrichting tot de melkkoeltank en van de mestschuif tot de complete stalinrichting.

Advies op maat

Wilt u meer informatie over onze producten of advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 00 31 (0)512 - 366939.

Of vul onderstaand contact formulier in. U ontvangt zo snel mogelijk onze reactie op uw bericht.

13 + 14 =