00 31 (0)6-53 92 99 96 hielke@onestoconstruction.nl

Skidbouw

Skidbouw

Onesto Construction vof is, naast het verbouwen van containers voor procesinstallaties, gespecialiseerd in Skidbouw. In tegenstelling tot containerverbouw is een Skid niet gebonden aan een bepaalde maatvoering en wordt het frame nauwkeurig op de procesinstallatie aangepast.

Onze Skids zijn volledig thermisch verzinkt en standaard geïsoleerd. Hierbij kunt u zelf de dikte of isolatiewaarde van het materiaal bepalen. Een Skid is in iedere gewenste kleur leverbaar.

Procesinstallatie

Op het gebied van Skidbouw werkt Onesto Construction vof nauw samen met Lasmotec las- en montagetechniek. Lasmotec is gespecialiseerd in procesinstallaties en Onesto levert het framewerk. Een krachtige samenwerking waarin kennis en ervaring wordt gedeeld met het doel samen één eindproduct te leveren. De samenwerking vindt plaats in onze, aan elkaar gekoppelde, productiehallen te Surhuisterveen. Indien gewenst kan Lasmotec het installatiewerk voor u verzorgen.

Advies op maat

Wilt u meer informatie over onze producten of advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 00 31 (0)512 - 366939.

Of vul onderstaand contact formulier in. U ontvangt zo snel mogelijk onze reactie op uw bericht.

10 + 13 =